Närproducerad mat

en självklarhet på Noaks Ark

Vi vill vara en del av vårt lilla samhälle och försöker därför att främja lokala handlare och företag. Maten vi köper är lagad av närproducerade råvaror, vi hämtar matvaror från den lokala Coop-butiken i Getinge och vi köper gärna material och tjänster från företagare i området.

En av de viktigaste sakerna vad det gäller våra barn är vad de får i sig för mat. Därför var det ett enkelt val för oss att söka oss till Lokal Diner i Susedalen som använder sig av lokalproducerade råvaror i den mån det är möjligt. Den aktuella veckomenyn syns här intill.

Lokal Diner SusedalenLunchmeny v.45

Måndag

Korv Stroganoff och ris

Tisdag

Stekt fläsk och raggmunk, lingon

Onsdag

Stekt fisk med kokt potatis och remouladsås

Torsdag

Potatis och köttfärsgratäng

Fredag

Stekt panerad kycklingfilé med rostade rotfrukter och bearnaisesås